Rudi Respen Open Source Architect versterkt ITGilde

Ik ben blij deel te mogen uitmaken van de krachtige IT-Gilde community, ik weet zeker dat we veel van elkaar leren en samen groeien. Ik ben sinds 1995 werkzaam in de ICT dienstverlening, de laatste jaren worden mijn diensten afgenomen in de rol van ‘Open Source Architect’ voor het ontwerpen, bouwen en in beheer nemen van een schaalbare Linux omgeving voor het hosten van een ERP uitrol.

Rudi Respen Tekent

Deze schaalbare Linux oplossing faciliteert inmiddels in 15 landen, 37 plants/distributiecentra en meer dan 50 zakelijke entiteiten. In de 10 jaar hiervoor ben ik directeur geweest van INFRASKILL Services B.V. een technische ‘managed services provider’ op gebied van Security, Microsoft, Cisco, Unix, Storage, Connectivity en Linux. Het bemannen van projecten bij onze klanten hoorde hier ook bij.

Ik wil jullie graag met raad en daad bijstaan. Als er (commerciële) uitdagingen zijn, of een technisch vraagstuk waar een onafhankelijke blik op moet worden geworpen, ben ik graag present!